ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2013

 

Tο 42ο Καρναβάλι Σημάντρων πέρασε στην ιστορία.
Η μεγαλύτερη καρναβαλική εκδήλωση του Δήμου Προποντίδας το 42ο Καρναβάλι Σημάντρων και με διάρκεια 10 ημερών με πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους έριξε αυλαία χθες αργά το απόγευμα.

Από νωρίς το μεσημέρι πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία, παρ' όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν ελιές,χαλβάς,λαγάνα καθώς και πολλές διαφορετικές πίτες αφού οι κυρίες του χωριού έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να ευχαριστήσουν τον κόσμο.Η παρέλαση των αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων με 12 διαφορετικά θέματα ξεκίνησε στις 2:30 χαρίζοντας γέλιο και χαρά στον κόσμο που καρτερούσε υπομονετικά ενώ οι ουρανοί έριχναν απίστευτο νερό.

Μετά το τέλος της φαντασμαγορικής παρέλασης η Χρύσπα μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλο τον κόσμο σε κλειστό χώρο όπου τραγούδησε για περίπου 2 ώρες ξεσηκώνοντας τους πάντες με γνωστά δικά της και όχι μόνο τραγούδια.Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι όλη η εκδήλωση καλυπτόταν ζωντανά και μεταδιδόταν από το site του συλλόγου Καρναβαλιστών https://www.sksimantron.com/ και το έβλεπαν οι απόδημοι Έλληνες σε καφενεία στην Αυστραλία-Γερμανία-Αμερική-Ολλανδία και Ρωσία.Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 PLUS RADIO 88,2, SUPER TV & RADIO SUPER 99,5, καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της Χαλκιδικής.
Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους επαγγελματίες χορηγούς που μας βοήθησαν οικονομικά είναι αρκετοί και θα αναρτηθούν στο site του συλλόγου προσεχώς.
Όλα τα άτομα που έτρεξαν για 2 μήνες τους κατοίκους των Σημάντρων και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για να φέρουν εις πέρας το κατά γενική ομολογία καλύτερο οργανωμένο καρναβάλι των τελευταίων ετών. Τέλος να σας αναφέρουμε πως έγινε η κλήρωση παρουσία αρκετού κόσμο και την κλήρωση μας έκανε η Χρύσπα ο πρώτος λαχνός που κερδίζει τα 200Ε είναι ο 1713 και ο δεύτερος που κερδίζει τα 100Ε είναι 1980. Την παρέλαση μπορείτε να την δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch…
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες του Συλλόγου facebook & https://www.sksimantron.com/

Να έχουμε υγεία όλοι μας και να διοργανώσουμε το 43ο καρναβάλι Σημάντρων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρναβαλιστών Σημάντρων.