ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστήριο σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν, βοήθησαν καιπροσπάθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Ν.Προποντίδας στα Σημάντρα.

Το 43o καρναβάλι Σημαντρων κράτησε 12 μέρες στα Σήμαντρα χαρίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους, από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα, την Παρασκευή προσφέραμε ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους διασκεδάζοντας για αρκετές ώρες, έγινε επίδειξη από την σχολή χορού Free your spirit της Κ. Χατζηευθυμίου και επίδειξη χορού από τη σχολή Dance Academy Σημάντρων.Face painting για παιδιά και μαμάδες με την συμμετοχή του Ι.Ε.Κ Ξυνή Ν. Μουδανιών.

Το Σάββατο έγινε ο καθιερωμένος χορός των Καρναβαλιστών εκεί όπου γλέντησαν όλοι μαζί, μας ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι κάτοικοι των Σημάντρων και όχι μόνο,ήταν και οι υποψήφιοι , ο κύριος Μανώλης Καρράς, ο Δημήτριος Τσούφης και η Μαρία Σαρίδου.

Την Κυριακή δεν έγινε το καθιερωμένο πέταμα του χαρταετού λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατούσε στα Σήμαντρα.

Την καθαρά Δευτέρα παρά τις άκρως αντίξοες καιρικές συνθήκες (χθες έβρεχε καταρρακτωδώς όλη μέρα) έγινε η παρέλαση με έντονη βροχόπτωση με 150 περίπου καρναβαλιστές και βγήκαν ενδεικτικά 3 κατασκευές από τις 7 που είχαμε να παρουσιάσουμε, δεν παρέλασαν  περίπου 150 καρναβαλιστές από τα σχολεία που ήταν σε ετοιμότητα,μας επισκεφτήκαν εκατοντάδες άτομα, πέρα από τους διοργανωτές του Καρναβαλιού, που αδιαφόρησαν για τον καιρό το μνημόνιο και τα οικονομικά προβλήματα!


Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την οικονομική βοήθεια που τους ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας πρόβαλαν και ιδιαίτερα τον κύριο Ισαάκ Εδιάρογλου!

Τον Αθανάσιο Καλανδαρίδη για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή όλων των προγραμματισμένων  εκδηλώσεων

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, τους εθελοντές μας, τους παρουσιαστές μας. Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά που βρίσκονταν στο βεστιάριο του συλλόγου και ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με τις στολές,τα παιδιά του εργοταξίου στις κατασκευές  για τη συνεργασία που είχαμε όλοι μαζί,τους παλιούς και μάχιμους καρναβαλιστές μας,όλα τα παιδιά που έστησαν το στέκι των καρναβαλιστών και πραγματοποιούνταν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε στα Σήμαντρα και τους αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών, όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κύριο Γαϊτανίδη Αναστάσιο και τον Δήμο Ν.Προποντίδας  για την συνεργασία και Βοήθεια που είχαμε σε υλικοτεχνικό υλικό για την παροχή υλικών καθώς και για την φετινή κάλυψη του ηχητικού μέρους των εκδηλώσεων και τον ηχολήπτη μας Μάριο Πλαγιανό

Να ευχαριστήσουμε και τον Κύριο Δημήτριο Τσούφη που μερίμνησε να μας εξασφαλίσει τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη, 2 τραγουδίστριες και τους μουσικούς για το live πρόγραμμα που ακολούθησε μετά την παρέλαση και διασκέδασε όλους τους καρναβαλιστές και επισκέπτες των Σημάντρων.
 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 , ΑΘΩΣ 100,4,Plus Radio 102.6.

Στην ενημέρωση και προβολή του καρναβαλιού Σημάντρων ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης Χαλκιδικής και τα blogs.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε κάτι πού είναι πολύ σημαντικό. Μέσα σε ένα μήνα καταφέραμε να οργανώσουμε, οι προαναφερόμενοι το Καρναβάλι Σημάντρων σε συνεργασία με τον Δήμο.

Πιστεύουμε όμως ότι οι περισσότεροι από όσους το παρακολουθήσατε περάσατε καλά και όσοι δεν περάσατε φέτος ελπίζουμε να περάσετε καλά του χρόνου.
 

Από το Δ.Σ. Του Συλλόγου

Σύλλογος Κραναβαλιστών Σημάντρων