ΝΕΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015

 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστήριο σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν, βοήθησαν και προσπάθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Ν.Προποντίδας στα Σημάντρα.

Το 44o καρναβάλι Σημαντρων κράτησε 12 μέρες στα Σήμαντρα χαρίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους, από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα.

Την καθαρά Δευτέρα ο καιρός ήταν υπέροχος και βοήθησε να γίνει η παρέλαση και να ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα των Αφων Τσικούρη στην πλατεία. Η παρέλαση με τους καρναβαλιστές δεν ήταν και η αναμενόμενη περίπου 50 καρναβαλιστές παρέλασαν και αυτό σημαίνει πως το φετινό καρναβάλι ίσως να είναι και το τελευταίο, από πλευράς υποστήριξης και βοήθειας από τους τοπικούς παράγοντες και κατοίκους των Σημάντρων ήταν μηδενική το δημοτικό σχολειό δεν συμμετείχε στην φετινή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την οικονομική βοήθεια που τους ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν και τους ιδιαίτερα την κύρια Μαρία Καραβάνα!

ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΜΑΡΙΑ 500 ΕΥΡΩ

ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ 200 ΕΥΡΩ

PLATEIA KAFE BAR ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ 200 ΕΥΡΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ 100 ΕΥΡΩ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΦΟΙ ΤΟΛΕΡΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ 100 ΕΥΡΩ

ΤΕΡΤΙΡΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 100 ΕΥΡΩ

ΤΥΡΧΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ 50 ΕΥΡΩ
ΜΙΣΤΙΛΙΔΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ 50 ΕΥΡΩ
ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 40 ΕΥΡΩ
ΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΑΝΕΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΘΟΣ.

Τη σχολή Dance Academy Σημάντρων
Την Μακεδονική Φάλαγγα Σημάντρων
Και τον παιδικό σταθμό Σημάντρων που συμμετείχε στην παρέλαση με όλα τα παιδάκια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, τους εθελοντές μας, τους παρουσιαστές μας. Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά που βρίσκονταν στο βεστιάριο του συλλόγου και ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με τις στολές, όλα τα παιδιά που έστησαν το στέκι των καρναβαλιστών και πραγματοποιούνταν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε στα Σήμαντρα και τους αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών, όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν.
Και τον Δήμο Ν.Προποντίδας για την συνεργασία και Βοήθεια που είχαμε σε υλικοτεχνικό υλικό και για την φετινή κάλυψη του ηχητικού μέρους των εκδηλώσεων και την ορχήστρα των Αφων Τσικούρη.

 

Στην ενημέρωση και προβολή του καρναβαλιού Σημάντρων το BEECHANNEL και ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης Χαλκιδικής και τα blogs.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε κάτι πού είναι πολύ σημαντικό. Μέσα σε ένα μήνα καταφέραμε να οργανώσουμε, οι προαναφερόμενοι το Καρναβάλι Σημάντρων σε συνεργασία με τον Δήμο.

Πιστεύουμε όμως ότι οι περισσότεροι από όσους το παρακολουθήσατε να περάσατε καλά και όσοι δεν περάσατε φέτος ελπίζουμε να περάσετε καλά του χρόνου πετώντας τον Χαρταετό.

 

Από το Δ.Σ. Του Συλλόγου Κραναβαλιστών Σημάντρων